Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım:

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım: Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor maçını da kazanarak 6 puan almayı hedefliyoruz


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor maçını da kazanarak 6 puan almayı hedefliyoruz dedi.
     Levent Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, mor-beyazlı ekibin devre arası öncesi oynayacağı son iki maçtan da 3 puan almayı hedeflediğini belirtti.
     Son haftalarda arzu edilen ve istenilen sonuçları alamadıklarını ve puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, şunları kaydetti:
     Dolayısıyla biz de bu durumdan üzüntü duyduk. Fakat önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Hafta sonu Antalyaspor ile karşılaşacağız. Bu maçı ve Akhisar Belediyespor maçını da kazanarak 6 puan almayı hedefliyoruz. Tabi ki Antalyaspor çok iyi bir çıkış yakaladı. Güçlü ve iyi bir takım. Bu durumun bilincindeyiz. Hocamız da, oyuncularımız da ciddiyetle bu maç için çalışıyor.
     Teknik direktör Hector Cuperin raporu doğrultusunda devre arasında takıma takviyeler yapılacağını anlatan Yıldırım, Bazen istediğimiz sonuçları aldık, bazen de alamadık. Hocamızın ikinci yarıda bize göstermiş olduğu doğrultuda gerekli önlemleri alarak ikinci yarıya güçlü bir Orduspor olarak başlamayı arzu ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü / Dilek Sezen
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER