Orduda vatandaşların serinlemek için girdiği sahile

Orduda vatandaşların serinlemek için girdiği sahile cankurtaran -Ordu Belediye Başkanı Torun: Vatandaşlarımızın cankurtaran ekibinin olduğu bölgede denize girmelerini istiyorum


ORDU (A.A) - Ordu Belediyesi Akyazı Mahallesindeki sahile 2 cankurtaran görevlendir.
     Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, beraberinde yardımcısı Ergun Alaybeyoğlu birlikte cankurtaran ekibinin görevlendirildiği Akyazı sahilinde incelemelerde bulundu.
     Burada yetkililerden bilgi aldıktan sonra sahilin cankurtaran ekipleri ile daha güvenilir hale geldiğini ifade eden Torun, şunları kaydetti:
     Orduda serinlemek isterken her geçen gün can kaybının artması bizlere böyle bir çalışmayı gerektirdi. İnsanların boğulma olaylarının yaşanmasına rağmen bu bölgede denize girme alışkanlığını sürdürmesi bir gerçek. Ortaya çıkan manzara kendilerini üzüyor. Şimdi belirli bir alanı dubalarla çevirerek iki kişilik can kurtarma ekibi oluşturduk. Bu ekibi gerekli ekipmanla da donattık. Artık bu bölgede, yani dubalarla çevrili alanda vatandaşlarımız rahatlıkla denize girebilirler. Yaklaşık 2 kmlik bu sahilde Ordu Belediyesi olarak bir alanı çevirdik ve güvenli hale getirdik. Vatandaşlarımızın cankurtaran ekibinin olduğu bölgede denize girmelerini istiyorum.
     Vatandaşların rahat edebilmeleri için sahile soyunma kabini yerleştirdiklerini de ifade eden Torun, kısa bir süre içerisinde de tuvaletleri de bölgeye monte edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Orduda vatandaşların serinlemek için girdiği sahile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER