Okullarını çiçeklerle bezediler

Okullarını çiçeklerle bezediler -Başkale ilçesindeki Fatih İlköğretim Okulunda görevli kadın öğretmenler, okulun dış cephe duvarlarını çiçekler ve çizgi film karakterlerinin resimleri ile boyadı


VAN (A.A) - Vanın Başkale ilçesindeki Fatih İlköğretim Okulunda görevli kadın öğretmenler, okulun dış cephe duvarlarını çiçekler ve çizgi film karakterlerinin resimleri ile boyadı.
     Başkale Fatih İlköğretim Okulundaki kadın öğretmenler, yaz tatiline sayılı günler kala okullarındaki eksiklerin giderilmesi için kolları sıvadı. Görenlerin ellerinin hamuru ile erkek işine karışıyorlar dediği çalışma kapsamında, mesai saatleri dışında ellerine boya ve fırçaları alan öğretmenler, okullarında hummalı bir çalışma başlattı.
     Okulun dış cephe duvarlarını, kendi imkanları ile aldıkları boyalarla çiçekler ve çizgi film karakterlerinin resimleri ile süsleyen öğretmenler, okulu adeta çiçek bahçesine dönüştürdü.
     Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Ünal Duyan, gazetecilere yaptığı açıklamada, resim öğretmeni Eren Demeli ve okulda görevli diğer kadın öğretmenlerin katılımı ile başlatılan çalışmanın, tüm okullara örnek teşkil ettiğini söyledi.
     Öğretmenlerin, hafta sonu tatillerini ve mesai dışı saatlerini okuldaki çalışmaya ayırdığını vurgulayan Duyan, amaçlarının, okul duvarlarını süsleyerek öğrencilere farklı bir ortam sergilemek olduğunu ifade etti.
     Duyan, kadın öğretmenlere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, Öğretmenlerimizin bu çalışması ile okulumuza farklı bir güzellik kattık. Öğrencilerimiz, özverili öğretmenleri sayesinde daha güzel bir ortamda eğitimlerini sürdürecek dedi.
     Resim öğretmeni Demeli ise okulu, öğrencilere daha sıcak ve daha eğlenceli bir hale getirmek amacıyla yapılan çalışmanın, öğrencilerin derslerindeki başarısına da katkı sunacağını bildirerek, Bizler çalışırken çok eğlendik umarız ki öğrencilerimiz arasında da aynı etkiyi yaratır. Bizlere katkılarından dolayı öncelikle okul müdürümüze ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     (ZT-LEV)
<< Önceki Haber Okullarını çiçeklerle bezediler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER