Öğretmenlerin rapor kullanması

Öğretmenlerin rapor kullanması -Ardahan Valisi Azizoğlu: Geçen dönem öğretmenler tarafından 11 bin gün rapor kullanılmış


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Geçen dönem öğretmenler tarafından 11 bin gün rapor kullanılmış dedi.
     Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu eğitim öğretim yılında öğretmenlerimizin sosyal yaşantılarını daha uygun hale getirmeye çalıştıklarını kaydetti.
     Buradaki amacın öğretmeni suçlamak olmadığının altını çizen Azizoğlu, Onlar bizim misafirlerimizdir. Biz eğer onlara 2 odalı bir daireyi 700 liraya kiraya verirsek, bu doğru olmaz. İğneyi başkasına çuvaldızı kendimize batırmamız lazım. Fırsatçılık olmamalı diye konuştu.
     Öğretmen için şartları uygun hale getirmenin gayreti içinde olduklarını, buna herkesin katkı sunmasını istediklerini ifade eden Azizoğlu, Biz üzerimize düşeni öncelikle yapmalıyız. Öğretmenlerimizin yaşam koşullarını uygun hale getirmemiz lazım. Öğretmenin rapor almaması için şartlar uygun olmalı. Sıkıntısını paylaşmamız lazım. Eğer geçen dönem 11 bin gün rapor alınmışsa bu çok ciddi bir konudur. Biz şartları uygun hale getirmenin gayreti içinde olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Öğretmenlerin rapor kullanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER