Öğretmenin öğrencilerini dövdüğü iddiası

Öğretmenin öğrencilerini dövdüğü iddiası -Trabzonda, iki öğrencisini dövdüğü iddiasıyla açığa alınan öğretmen, maaş kesintisi cezasının ardından görevine iade edildi -Olay, bir öğrenci velisi tarafından cep telefonuyla görüntü


TRABZON (A.A) - Trabzonda, iki öğrencisini dövdüğü iddiasıyla açığa alınan öğretmen, maaş kesintisi cezasının ardından görevine iade edildi.
     Akçaabat ilçesi Yıldızlı Beldesindeki TOKİ İlköğretim Okuluna, geçen yıl Aralık ayında giden bir veli, idarecilere, okula uyum sağlamakta sorun yaşayan çocuğuna sınıfta refakat etmek istediğini belirtti. Talebi kabul edilerek, çocuğuyla derse giren veli, sınıf öğretmeni M.Knin, yaramazlık yaptığı gerekçesiyle bir öğrenciyi dövmesi, diğer öğrenciyi de tartaklamasını cep telefonu ile görüntüledi.
     Ardından görüntüleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne verdiği belirtilen veli, öğretmenden şikayetçi oldu. Bunun üzerine M.K. hakkında Akçaabat Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünce soruşturma açıldı.
     Soruşturma sürecinde bir süre açığa alınan M.K. daha sonra bir maaş kesintisi cezasına çarptırılarak, görevine iade edildi.
     Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, yaptığı açıklamada, öğretmen M.Kya daha önce öğrencilere kötü muamele bulunduğu gerekçesiyle kısa süre görevinden uzaklaştırma ve maaş kesintisi cezası verildiğini söyledi.
     M.Knin hakkındaki soruşturmanın tamamlanması sonrası görevine iade edildiğini belirten Kırbaç, "M.Knın yeniden öğrencileri dövmesi söz konusu değil ama bir velinin iyi ders anlatamıyor diye şikayeti var. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konuyu inceliyor. Böyle bir durum varsa gerekeni yaparız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Öğretmenin öğrencilerini dövdüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER