Ödüllü öğrencilere teşekkür belgeleri verildi

Ödüllü öğrencilere teşekkür belgeleri verildi -Katıldıkları çeşitli yarışmalarda ödül alan Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerine teşekkür belgeleri verildi


ANTALYA (A.A) - Katıldıkları çeşitli yarışmalarda ödül alan Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerine teşekkür belgeleri verildi.
     Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen ödül törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Ayşe Sezer katıldı. Törende Pera Uluslararası İstanbul Piyano Yarışmasında üçüncülük ödülü alan Müzik ve Bale İlköğretim 7nci sınıf öğrencisi İlayda Aksoy, İsveçin Stokholm şehrinde yapılan Uluslararası Genç Müzisyenler Yarışmasında mansiyon ödülü alan Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi 3üncü sınıf öğrencisi Aslıhan Keçebaşoğlu ile aynı okulun 4üncü sınıf öğrencisi Cihan İnçukur ile Almanyanın Pforzheim şehrinde düzenlenen Uluslararası Genç Müzisyenler yarışmasında 3üncü olan Aybuse Tilbe Kaynaka teşekkür belgeleri verildi.
     Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin her yıl katıldıkları yarışmalardan 20nin üzerinde ödül aldıklarını söyledi. Kılıç, öğrencilerin düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışarak başarılar elde ettiklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ödüllü öğrencilere teşekkür belgeleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER