ODÜ Ünye İİBF Dekanlığına atanan Prof.

ODÜ Ünye İİBF Dekanlığına atanan Prof. Dr. Güven Murat, görevi Prof. Dr. Nuri Yılmazdan devraldı


ORDU (A.A) - Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanlığına atanan Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güven Murat, görevi Prof. Dr. Nuri Yılmazdan devraldı.
     Makamda düzenlenen devir teslimde 2008den bu yana dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Yılmaz, yeni dekana görevinde başarılar diledi.
     ODÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığının yanı sıra ODÜ Rektör Yardımcılığı görevlerini de yürüten Yılmaz, şunları kaydetti:
     Dekanlığı bıraktık ise de Ordudaki görevimiz devam ediyor. Zaman zaman yine geleceğiz. Burada hocamıza destek olacağız, birlikte buradaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sadece bir mekan değişikliği oldu. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler nasıl ki eski dekanlardan bayrağı teslim aldık ve bu noktaya getirdik, şimdi de bu bayrağı hocamıza devrediyoruz. İnanıyorum ki hocamız bu bayrağı alacak ve bizden daha iyi yerlere getirecek. Ünye her şeye layık, en güzeline layık, Ünye gerçekten yüksek öğretim kurumları ile çok güzel bir şehir olma yolundadır.
     Prof. Dr. Güven Murat ise, Nuri Yılmaza teşekkür ederek, Fakültemiz önemli gelişmeler kaydetmiştir. Sayın hocamıza değerli katkıları için teşekkür ediyoruz. Yine hocamın da ifade ettiği üzere bu duruma gelmede başta sayın Rektörümüz Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Ünye halkının, Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın büyük destekleri olmuştur. Bundan sonra da kendilerinden aynı destekleri bekliyoruz. Onlarla fakültemizi bir adım öne götürmeye çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber ODÜ Ünye İİBF Dekanlığına atanan Prof. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER