Oda ve borsa seçimleri

Oda ve borsa seçimleri -Ordu Ticaret Borsası Başkanı Gürsoy: "26 Mayısta yapılacak borsa başkanlığına aday olmayacağım, ancak yeni seçilecek arkadaşlara her zaman destek vereceğim"


ORDU (A.A) - Ordu Ticaret Borsası Başkanı Nejdet Gürsoy, "26 Mayısta yapılacak borsa başkanlığına aday olmayacağım, ancak yeni seçilecek arkadaşlara her zaman destek vereceğim" dedi.
     Gürsoy, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek borsa seçimleri öncesi gazetecilerle vedalaştı.
     Yaklaşık 10 yıldır yürüttüğü Ordu Ticaret Borsası başkanlığını bırakacağını belirten Gürsoy, şunları kaydetti:
     "Uzun yıllar Ordu Ticaret Borsası başkanlığı yaptım. Şimdi bu görevi gönül rahatlığıyla tamamlamış oluyoruz. Bu makamlar gelip geçici makamlardır. Önemli olan bir kentte saygınlığını yitirmeden sevilerek arkadaşlık ve kardeşlik ortamı içinde kalabilmektir. Ben ekip arkadaşlarımla birlikte bunu yaptığımıza inanıyorum. Bizler bu gibi görevlerin arkadan gelen genç nesile devretmekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle 26 Mayısta yapılacak borsa başkanlığına aday olmayacağım. Ancak yeni seçilecek arkadaşlara her zaman destek vereceğim. Eminim ki yeni gelecek arkadaşlarımız da başarılı olacaklardır. Ben yeni seçilecek arkadaşların bir ağabeyleri gibi her zaman yanlarında olacağım. Onlara elimizden geldiği kadar deneyimlerimizi paylaşacağız."
     Konuşmaların ardından Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen, Nejdet Gürsoya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Oda ve borsa seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER