Nurettin Rençber, Gaziantepte konser verdi

Nurettin Rençber, Gaziantepte konser verdi


GAZİANTEP (A.A) - Sanatçı Nurettin Rençber, Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ramazan şenliğinde konser verdi.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 100. Yıl Amfi Tiyatro ve Masal Parkı içinde gerçekleştirilen etkinliklerde sanatçıların verdiği konserlerin yanı sıra eski ramazan gelenekleri de yaşatılmaya çalışılıyor.
     Programda orta oyunu, Hacivat-Karagöz, Arap Bacı gibi tiyatro oyunlarını izleyen vatandaşlar, yerel sanatçıların seslendirdikleri özgün türkülerle unutulmaz saatler yaşıyor.
     Etkinlikte sahne alan sanatçı Nurettin Rençber, söylediği birbirinden güzel türkülerle Gazianteplilerden büyük alkış aldı. İzleyicilerin zaman zaman oyunları ile tribünleri coşturduğu programda, sanatçı da türküleriyle tiyatro alanını bayram yerine çevirdi.
     Ayrıca Masal Parkta Grup Şahane Fasıl Grubu, seslendirdiği güzel ezgilerle izleyicilere güzel anlar yaşattı.
     Gazianteplilere keyifli ve neşeli günler yaşatan tüm sanatçılar ve oyunculara teşekkür eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Burada bulunan tüm misafirlerimize güzel bir akşam yaşatan grubu ve sanatçılarımızı kutluyorum. İzleyicilerimizin de mübarek ramazanını tekrar tebrik ediyorum. Herkesin kazasız belasız bir ramazan ayı geçirmesini diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Nurettin Rençber, Gaziantepte konser verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER