Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tanıtım Günleri

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tanıtım Günleri düzenliyor


KAYSERİ (A.A) - Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, üniversite tarafından tanıtım günleri düzenleneceğini bildirdi.
     Güney, yaptığı açıklamada, Nuh Naci Yazgan Üniversitesinin burs verme oranları açısından değerlendirildiğinde ülkedeki vakıf üniversiteleri içerisinde, İşletme ve İktisat bölümlerinde birinci, Mimarlık bölümünde altıncı, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yedinci ve İnşaat Mühendisliği bölümünde ise sekizinci sırada yer aldığını bildirdi.
     Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde verilen tüm bursların karşılıksız olup, herhangi bir şarta bağlı olmaksızın öğrenim süresince devam ettiğini belirten Güney, Emin adımlarla, planlı, projeli, şehrine, ülkesine, insanına en iyi hizmeti verecek şekilde gelişmeye devam etmekte olan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, 2011 LYS sonuçlarına göre yüzde 99luk tercih edilme oranı ile ülkemizdeki vakıf üniversiteleri arasında en üst sıralarda yer almıştır dedi.
     Güney, şunları kaydetti:
     Akademik programları, burs imkanları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, üniversitenin yurtiçi ve yurtdışı imkanları hakkında ailelere ve aday öğrencilere detaylı bilgiler vermek üzere 23 Temmuz-3 Ağustos 2012 tarihleri arasında tanıtım günleri düzenlenecek. Belirtilen tarihler arasında her gün saat 14.00de başlayacak tanıtım programında öğrenci alınacak lisans programları tanıtılırken, adaylara meslek seçiminde yol gösterilecek, öğretim elemanları tarafından konferans salonunda sunum yapılarak detaylı bilgi verilecektir. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görmesi beklenen Tanıtım Günleri, Mühendislik Fakültesinde gerçekleştirilecektir. Öğrenciler kampüste yapılacak tanıtım günlerinin yanı sıra Kayseri Park Alışveriş Merkezi ve Kayseri Forum Alışveriş Merkezinde yer alan tanıtım stantlarında da Nuh Naci Yazgan Üniversitesiyle ilgili her türlü bilgiye ulaşabilecek.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Tanıtım Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER