Nevşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi

Nevşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri İspanya yolunda


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Avrupada Çocuk Eğitimi Becerilerinin Geliştirilmesi konulu projeleri için gezi ve incelemelerde bulunmak için İspanyaya gitti.
     Ulusal Ajans görevini yapan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı tarafından uygulanan Hayat Boyu Öğrenme (LLP) Programı Leonardo da Vincş Hareketlilik Projesi kapsamında Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından hazırlanan Avrupada Çocuk Eğitimi Becerilerinin Geliştirilmesi projesi, ülke genelindeki 2 bin 261 proje arasından ilk 320 proje arasına girerek kabul edildi.
     Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencilerinin Avrupa standartlarında okul öncesi eğitim kurumlarını görmeleri, çocuk bakımı ve eğitiminde yeni yaklaşımları ve metotları incelemeleri, mesleki, kültürel ve dilsel gelişimlerini artırmaları amacıyla hazırlanan Avrupada Çocuk Eğitimi Becerilerinin Geliştirilmesi adlı proje kapsamında öğrenciler, proje koordinatörü Bülent Deliktaş başkanlığında önceki gün İspanyaya hareket etti.
     15 gün süre ile devam edecek proje ziyaretinde heyet, İspanyanın çeşitli bölgelerinde incelemelerde bulunacak. Ayrıca aynı proje kapsamında önümüzdeki günlerde de Nevşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri Almanyada da aynı kapsamda incelemelerde bulunacaklar.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Nevşehir Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER