Neşet Ertaş için hastane bahçesinde mini

Neşet Ertaş için hastane bahçesinde mini konser -İzmir Müzisyenler Derneği üyeleri, Ertaşın tedavi gördüğü hastanenin bahçesinde çeşitli türküleri seslendirerek sanatçıya moral desteği verdi


İZMİR (A.A) - İzmir Müzisyenler Derneği üyeleri, Neşat Ertaşın tedavi gördüğü hastanenin bahçesinde çeşitli türküleri seslendirerek sanatçıya moral desteği verdi.
     Medical Park İzmir Hastanesinde Onkoloji Servisinde tedavisi süren Neşet Ertaş için hastaneye gelen İzmir Müzisyenler Derneği üyeleri, Ertaşın hastanedeki odasının bulunduğu bahçe tarafında Ertaşın türkülerini seslendirdi.
     Dernek üyeleri verdikleri mini konserin ardından kağıtlara yazdıkları geçmiş olsun dileklerini, maket saz şeklindeki kutunun içerisine koyarak, Ertaşa iletilmek üzere menajerine verdi.
     Dernek üyeleri adına gazetecilere açıklama yapan Oktay Çaparoğlu, Neşet Ertaşa acil şifalar dilemek için hastaneye geldiklerini söyledi.
     Müzik piyasasındaki yozlaşmaya rağmen Neşet Ertaş gibi önemli bir üstadın Türkiyeye örnek olduğunu kaydeden Çaparoğlu, Bu süreçte onun bir tebessümü bizi çok mutlu eder. Umarız kendisi bir an önce sağlığına kavuşur ve bir etkinliğimizde bizimle birlikte olur dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Neşet Ertaş için hastane bahçesinde mini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER