Nazilli Belediyespordan ayrılan teknik heyete plaket

Nazilli Belediyespordan ayrılan teknik heyete plaket


AYDIN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespordan ayrılan teknik direktör Mustafa Ceviz ve yardımcılarına plaket verildi.
     Kulüpten istifasının kabul edilmesinin ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başkan Vahit Aysan, asbaşkan Ziya Aksüt ile bir araya gelen teknik direktör Ceviz ve yardımcılarına verdikleri hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.
     Teknik direktör Mustafa Ceviz, ziyarette yaptığı konuşmada, Ben spordaki kariyerimi Nazillide yaptım. Hem futbolculuk dönemimde hem de teknik direktör olarak 2 kez şampiyonluk yaşadım. Bu hiçbir kişiye kolay kolay nasip olmaz. Ben şu anda prensiplerim gereği Nazilliden ayrılıyorum. Hiçbir kimseye dargın ve kırgın değilim. Her zaman içinde ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Nazilliye, Nazilli Belediyespora her konuda yardımcı olmaya hazırım dedi.
     Nazilli Belediyesi ve Nazilli Belediyesporun onursal başkanı Haluk Alıcık ise Hocamız ile çok iyi günlerimiz geçti. Biz dostuz. Dost olarak da ayrılıyoruz. Biz hocamızın ve ekibinin devam etmesini isterdik ama olmadı. Tatlı bir şekilde kendi istekleri doğrultusunda ayrılıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak / Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Nazilli Belediyespordan ayrılan teknik heyete plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER