MUTSO seçimleri aynı meslek gruplarıyla yapılacak

MUTSO seçimleri aynı meslek gruplarıyla yapılacak -MUTSO Başkanı Karakuş: -17 meslek komitesi olarak 11 Mayısta yapılacak seçimler için daha önce alınmış listeler geçerli olacak


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, oda seçimlerinin 11 Mayısta yapılacağını, seçimler için daha önce alınmış listelerin geçerli olacağını bildirdi.
     Karakuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim sürecindeki tüm gelişmeleri üyelerle anında paylaştıklarını söyledi.
     Karakuş, Türkiye genelinde itirazların olması ve daha sağlıklı bir seçim sürecinin işletilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin başvurusu üzerine Bakanlar Kurulu tarafından Mart ayında yapılması planlanan seçimlerin Mayıs ayına ertelendiğini kaydetti.
     MUTSOya yapılan herhangi bir itiraz olmadığını belirten Karakuş, Biz seçimleri aynı meslek gruplarıyla yapacağız. TOBB tarafından odamıza gönderilen yazıda odamızın meslek gruplarında ve üyelerimizin faaliyet kodlarında herhangi bir değişiklik yok dedi.
     Seçimler hakkındaki her türlü bilgiyi üyelerle paylaşarak şeffaf bir seçim süreci hedeflediklerine işaret eden Karakuş, 17 meslek komitesi olarak 11 Mayısta yapılacak seçimler için daha önce alınmış listeler geçerli olacak. Sadece bu dönemde ticareti terk edenler listelerden çıkartılacak ve ticarete yeni başlayanlar söz konusu listeye ilave edilecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber MUTSO seçimleri aynı meslek gruplarıyla yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER