MUTSO seçimleri 3 ay ertelendi

MUTSO seçimleri 3 ay ertelendi -MUTSO Başkanı Karakuş: -Şubat ayında yapılması planlanan oda ve borsa seçim takviminin Bakanlar Kurulu kararıyla mayıs ayında başlanmasına karar verildi


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Şubat ayında yapılması planlanan oda ve borsa seçim takviminin Bakanlar Kurulu kararıyla mayıs ayında başlanmasına karar verildi dedi.
     Karakuş, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin yeni meslek gruplandırmalarına ilişkin yapılan itirazların sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesi için Gümrük ve Ticaret Bakanlığından oda ve borsa seçimlerinin makul bir süre ertelenmesi talebinde bulunduğunu hatırlattı.
     Karakuş, değerlendirilmelerin yapıldığını belirterek, Şubat ayında yapılması planlanan oda ve borsa seçim takviminin Bakanlar Kurulu kararıyla mayıs ayında başlanmasına karar verildi. TOBB Genel Kurulunun da ağustos ayında yapılmasına kararlaştırıldı dedi.
     İlerleyen günlerde yeni seçim takvimini oluşturarak, düzenli olarak üyelerine duyuracaklarına işaret eden Karakuş, Seçimlerin demokratik bir ortamda ve eşit şartlarda yapılmasını istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MUTSO seçimleri 3 ay ertelendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER