Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesi 3.

Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesi 3. Hikaye Yarışması -Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi


KÜTAHYA (A.A) - Gediz ilçesinde, Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesinin geçen eğitim öğretim yılında düzenlediği 3. Hikaye Yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
     Okulun kurucusu Rose Maria Carla Alayeli tarafından desteklenen ve Mustafa Necib Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfınca gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni, okulun konferans salonunda yapıldı.
     Törene, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Mehmet Dinç, Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkan Vekili Hakan Arpacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Mustafa Necib Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Azmioğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Kadri Azmioğlu, daire amirleri, belediye başkanları, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
     Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Uşak, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Balıkesir, Bursa ve Çanakkale illerinin ortaöğretim kurumları öğrencilerini kapsayan Çocuk ve Aile konulu yarışmaya, 64 öğrenci katıldı.
     Dereye giren öğrencilere Çiftçi ve diğer protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.
     Birinci olan Manisa Alaşehir Ahmet Altan Anadolu Lisesi öğrencisi Arzum Baştürke okulun ve vakfın kurucusu Rose Maria Carla Alayeli özel ödülü olarak 2 bin liralık burs çeki verilirken, ikinci olan Manisa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Esengül Günay dizüstü bilgisayar ve yazıcı, üçüncü olan Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Budak dizüstü bilgisayar, dördüncü ve beşinci olan öğrenciler de dijital fotoğraf makinesi ile ödüllendirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Mustafa Necib Alayeli Anadolu Lisesi 3. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER