MÜSİAD Malatya Şubesi, Sağlık Bakanı Müezzinoğluna

MÜSİAD Malatya Şubesi, Sağlık Bakanı Müezzinoğluna rapor sundu


MALATYA (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, İzmirde gerçekleştirilen 80. Genel İdare Kurulu toplantısına katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinroğluna Malatyanın Sağlık Raporunu sundu.
     MÜSİAD Şube Başkanı Balin, yaptığı yazılı açıklamada, Başkan Yardımcıları Ergin Erdemir, Hüseyin Apak ve Murat Tokmak ile Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Nazım Akkayayla katıldıkları Genel İdare Kurulunun onur konuğunun Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu olduğunu belirtti.
     Turgut Özal Tıp Merkezi, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, MÜSİAD üyesi özel sağlık kurumları ve eczacılarla görüş alışverişinde bulunarak oluşturdukları Malatyanın Sağlık Raporunu toplantı öncesinde Bakan Müezzinoğluna ilettiklerini aktaran Balin, ayrıca kurul toplantısında da bu talepleri sözlü olarak dile getirdiklerini kaydetti.
     Raporlarında yardımcı sağlık personeli ihtiyacı, sağlık meslek liselerinin kontenjanının artırılması, özel sağlık kurumlarının sorunları gibi bilgilerin olduğunu aktaran Balin, Müezzinoğlunun da sorunlarla yakından ilgileneceğini söylediğini bildirdi
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber MÜSİAD Malatya Şubesi, Sağlık Bakanı Müezzinoğluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER