Muş Valisi Çınarın Ramazan Bayramı mesajı

Muş Valisi Çınarın Ramazan Bayramı mesajı


MUŞ (A.A) - Vali Ali Çınar, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Çınar, kutlama mesajında, bayramlarda manevi duyguların doruk noktaya ulaştığını, yardımlaşma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının daha da arttığını belirtti.
     Birlik ve beraberliğin güçlendiği bir Ramazan Bayramına daha da kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydeden Çınar, Çınar, şunları ifade etti:
     Dini ve milli duyguların, sosyal sorumluluk ve dayanışma bilincinin en üst seviyede yaşandığı mübarek ramazan ayının sonuna geldiğimiz bu günlerde, toplum olarak sahip olduğumuz güzellikleri sevdiklerimizle paylaşmak, yardıma muhtaç kardeşlerimize ilgi ve şefkat göstermek, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine büyük katkı sağlayacaktır. Ramazanda olduğu gibi, Ramazan Bayramı boyunca da toplumca huzur, barış ve kardeşlik duygularıyla başta büyüklerimiz olmak üzere, sevdiklerimizle güzel bir bayram geçirmeyi yüce Allahtan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle halkımızın, kamu personelimizin ve ailelerinin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, bayramın ülkemize, milletimize ve Muşlu vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş Valisi Çınarın Ramazan Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER