Muş Belediye Başkanı Dede:

Muş Belediye Başkanı Dede: 4. kez açtığımız taşıma ihalesini kazanan şahıs, ihaleden çekilme kararı aldı


MUŞ (A.A) - Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) güzergahında 20 hatlık taşıma ihalesini alan kişinin, ihaleden çekilme kararı aldığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Necmettin Dede, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak MŞÜ öğrencilerini taşımak için 3 kez ihale açtıklarını, ancak ihaleye kimsenin katılmadığını anımsattı.
     4. kez açtıkları ihaleye sadece bir kişinin katıldığını, fakat bu şahsında kazandığı ihaleden çekilme kararı aldığını kaydeden Dede, şunları ifade etti:
     MŞÜ öğrencilerini taşımak amacıyla, 16 Ekimde 20 hattın ihalesini yaptık ve ihaleye sadece 1 kişi iştirak etti. Ancak bu şahıs, aynı gün saat 13.00da belediyeye dilekçeyle müracaat ederek, sebebini belirtmeden ihaleden çekilmeyi talep etti. Şahsın dilekçesinde çekilme sebebini belirtilmese de önceki ihalelerde olduğu gibi baskıdan dolayı çekildiğini duyduk. Önceden yaptığımız 3 ihalede fiyatları düşürmüştük. Ancak geleceğimizi temsil edecek olan öğrencilerin yollarda kalmasına rıza göstermeyeceğiz. Bugüne kadar taşımayı sorunsuz şekilde yaptık. Bundan sonra da aynı şekilde taşımaya devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muş Belediye Başkanı Dede: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER