Muştaki köy yollarına, tabela ve yön

Muştaki köy yollarına, tabela ve yön levhaları bırakıldı


MUŞ (A.A) - İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Şeyhmus Yentür, merkez ve ilçelere bağlı tüm köy yollarına köy tabelası ve trafik yön levhası koyduklarını söyledi.
     Yentür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köy tabelasını ve trafik levhasını, KÖYDES kaynaklarıyla 155 bin liraya ihale ettiklerini bildirdi.
     Merkez ve ilçelere bağlı 360 köy yoluna 800 köy tabelası, 200 trafik yön levhaları koyduklarını ifade eden Yentür, şöyle konuştu:
     Böylelikle yaşanabilecek kazaların önüne geçtik. Hala bazı köylerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Bazen tabelaların silik olduğu yönünde bize şikayet geliyor. Henüz teslim almadık. Eksiklik olması halinde ilgili firmaya yeniden yaptıracağız. Her yere ulaşmamız mümkün değil. Vatandaşımız bilgi verdiğinde tabela ve trafik yön levhalarını yeniden yaptırırız.
     Çok sayıda sürücünün özellikle isim tabelası konusunda müracaatta bulunduğunu dile getiren Yentür, sürücülerin köyleri bulmakta sıkıntı yaşadığını belirtti.
     Yentür, Bu levhalardan sonra köyleri bulma konusundan büyük bir rahatlama yaşandı. Ayrıca köy yollarına koyduğumuz trafik yön levhaları kazaların azalmasına katkı sağlayacak. Virajlı ve hız sınırı bulunan yerlerde sürücüler daha dikkatli olacak. Vatandaşımızın canları ve malları hepimiz için kıymetli. Bunun için özellikle köylerde yaşayan vatandaşlarımızın daha güvenli yolculuk yapmasını istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muştaki köy yollarına, tabela ve yön Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER