Muşa gelen eski bakanlardan Güzel:

Muşa gelen eski bakanlardan Güzel: -Türkiyede eskisi gibi darbe zemini yok


MUŞ (A.A) - Eski bakan Hasan Celal Güzel, Türkiyede eskisi gibi darbe zemini olmadığını, darbe girişimlerinin tamamen ortadan kalkması için halkın darbecilere karşı mukavemet etmeyi tam olarak öğrenmesi gerektiğini söyledi.
     Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) tarafından düzenlenen, Türkiye Yakın Tarihinde Darbeler ve Etkileri konulu konferansa katılmak üzere Muşa gelen eski bakanlardan Güzel, Muş Belediyesini ziyaret etti.
     Belediye Başkanı Necmettin Dedeyi yıllardır tanıdığını belirten Güzel, Dedenin, milletvekilliğinin ardından şimdi de belediye başkanı olarak hizmetini sürüdürdüğünü söyledi.
     Muşa daha önce iki defa daha geldiğini kaydeden Güzel, şöyle konuştu:
     Muşu çok değişmiş olarak gördüm. Ben daha evvel iki defa gelmiştim. Son gelişlerimden birinde de belediyenin önünde miting yapmıştık. Zaten bu vatan toprağında ayağımın basmadığı yer, öpmediğim adam kalmadı. Türkiyeyi vilayet olarak ne kadar gezdiğimi hatırlamıyorum ama bütün ilçeleri defaatle mahalle mahalle biliyorum. Ben memleketimi seviyorum.
     Güzel, Türkiyede eskisi gibi darbe zemini olmadığını kaydetti.
     Güzel, Darbe girişimlerinin tamamen ortadan kalkması için halk darbecilere karşı mukavemet etmeyi tam olarak öğrenmeli dedi.
     Başkan Dede ise, Güzeli makamında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Güzel, daha sonra şeref defterini imzaladıktan sonra belediyeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök / Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Muşa gelen eski bakanlardan Güzel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER