Muratpaşalı jimnastikçiler yıl sonu gösterisi sundu

Muratpaşalı jimnastikçiler yıl sonu gösterisi sundu


ANTALYA (A.A) - Süleyman Evcilmen Spor Salonunda yapılan geleneksel yıl sonu gösterisinde, jimnastikçiler birbirinden güzel koreografilerle izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.
     Muratpaşa Belediyespor ve Gençlik Spor Jimnastik Takımlarının ortak yıl sonu gösterisi, Süleyman Evcilmen Spor Salonunda yapıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Jimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Erdem Armen, kulüp yöneticileri, aileler ve davetlilerin izlediği yıl sonu gösterisinde, 3-12 yaş grubu Jimnastikçiler hünerlerini sergiledi.
     Jimnastik Takımı antrenörleri Büşra Kırmacı, Zlatka Sıla Tüzken, Lyudmina Sert, Plamena Boeuo ve Tatiana Tash tarafından özenle hazırlanan koreografilerle gösterilerini sunan Jimnastikçiler, izleyicilerden büyük alkış aldı.
     Muratpaşa Belediyesporun madalyalı sporcularının da yer aldığı gösteride en büyük alkışı, 3 yaş grubu Jimnastikçiler aldı. Tüm sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyesporun cimnastikçilerinin kendilerini kanıtladıklarını bildirdi.
     Takımın dünya sıralamalarında ilk 5te yer aldığını hatırlatan Evcilmen, Bundan sonra yeni başarılar bizleri bekliyor. Önümüzdeki yıllarda bu minik jimnastikçiler de şampiyon ablaları gibi başarılı olacaklar. 2013 herkese, sağlık, mutluluk, başarı, sevgi, dostluk ve barış getirsin dedi.
     Başkan Evcilmen, gösteri sonunda minikler için hazırlanan yeni yıl hediyelerini dağıttı.
    
     Muhabir: Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muratpaşalı jimnastikçiler yıl sonu gösterisi sundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER