Muratpaşalı atlet Türkiye ikincisi oldu

Muratpaşalı atlet Türkiye ikincisi oldu


ANTALYA (A.A) - Türkiye Proje Kros Yarışmasında, 16 Yaş Altı Küçükler kategorisinde Muratpaşa Belediyespor Atletizm Takımı sporcusu Senem Erbil, Türkiye ikincisi oldu.
     Türkiye ikinciliğini kazanan başarılı sporcu Erbil, Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kazancı ile birlikte Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni ziyaret etti.
     Ankara Etlik Kros Parkında düzenlenen 16 Yaş Altı Türkiye Proje Kros bin 500 metre yarışmasında, Muratpaşasporlu atlet 11 yaşındaki Senem Erbil, Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atarak, 58 sporcu arasında yapılan yarışmada kendisinden yaş olarak büyük sporcuları geride bırakarak göğüs farkıyla son anda Türkiye Şampiyonluğunu kaçırdı.
     Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ziyarette yaptığı konuşmada, Muratpaşa Belediyesporun birçok branşta ulusal ve uluslararası dereceler elde ettiğini ve Muratpaşa Belediyesporun artık bir marka olduğunu söyledi.
     Muratpaşa Belediyesporun sporun her branşında tanınır hale geldiğini kaydeden Evcilmen, Bu başarıda sporcularımızın büyük emeği var. Son olarak atletizm branşında 11 yaşındaki sporcumuz Senem Erbil, kentimize Türkiye ikinciliğini getirdi. Kendisinden önümüzdeki şampiyonalarda altın madalya bekliyoruz diye konuştu.
     Muratpaşa Belediyespor Atletizm Antrenörü Arif Tutarın çalıştırdığı Erbil de, hedefinin önce Türkiye Şampiyonluğu, sonrasında ise Avrupa Şampiyonluğu olduğunu belirtti.
     (YSK-HS)
<< Önceki Haber Muratpaşalı atlet Türkiye ikincisi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER