Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmenden özel sporculara

Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmenden özel sporculara destek


ANTALYA (A.A) - Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübüne spor malzemeleri armağan eden Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, başarılarından dolayı özel sporcuları kutladı.
     Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi, sporcular ve aileleri Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmeni ziyaret etti. Evcilmen, sporculara maç forması, eşofman ve spor malzemeleri hediye etti. Dernek Başkanı Yasemin Yaraşır ve sporcularla spor yaşamı üzerine sohbet eden Evcilmen, Muratpaşa Belediyesi olarak hep yanınızdayız. Spora gönül vermeniz beni çok mutlu ediyor. Bu örnek alışkanlığınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Bugün olduğu gibi bundan sonra da sizleri desteklemeye devam edeceğim dedi.
     Özel sporcuların sporla yaşamlarını keyifli hale getirdiklerini vurgulayan dernek başkanı Yasemin Yaraşır, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen 2008 yılından beri elimizden tuttu, devamlılığımızı sağladı. Bugün varsak onun sayesinde varız. Tüm çocuklar ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları da Evcilmene plaket ve tshirt hediye etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmenden özel sporculara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER