Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı -BBP Genel Başkanı Destici: Bizler hem onların hukukunu sonuna kadar takip edeceğiz hem de inandıkları bu davayı sürdürmeye devam edeceğiz


SİVAS (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin, Bizler hem onların hukukunu sonuna kadar takip edeceğiz hem de inandıkları bu davayı sürdürmeye devam edeceğiz dedi.
     Kahramanmaraşta 2009 yılında helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve gazeteci İsmail Güneşin Yukarı Tekke Mezarlığındaki kabrini ziyaret eden Destici ve beraberindekiler, Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dua etti.
     Destici, yaptığı konuşmada, Kardeşlerimiz şehit olmuşlardır. İster bir suikasta kurban gitmiş olsunlar, ister bir sabotaj, isterse bu hadise bir kaza olsun, şehit olmuşlardır. Çünkü Allah yolunda mücadele edenler o esnada ölümle karşı karşıya geldiklerinde, Allahın emriyle şehittirler. Bizler şahitlik ederiz ki başta rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere bu kardeşlerimiz Allah yolunda mücadele ediyorlardı. Kahramanmaraşa da bu inandıkları davayı anlatmak için gitmişlerdir diye konuştu.
     Destici, Bizler hem onların hukukunu sonuna kadar takip edeceğiz hem de inandıkları bu davayı sürdürmeye devam edeceğiz dedi.
     Bu arada, Çetinkayanın 6 yaşındaki kızı Şevval Çetinkaya, Baba seni çok özledim. Senin için ihlas suresini okuyacağım yazılı notu, babasının mezar taşına yapıştırdı.
     Kabir ziyaretinde Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Yazıcıoğlunun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağın eşi Meryem ve babası Faruk Üstündağ, Yüksel Yancının eşi Pakize Yancı ve çocukları, Murat Çetinkayanın eşi Kübra Çetinkaya, gazeteci İsmail Güneşin eşi Yasemin Güneş, BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç ve partililer hazır bulundu.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER