Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı -BBP İl Başkanlığı anma programı düzenleyecek


SİVAS (A.A) - Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılında, BBP İl Başkanlığınca anma programı düzenlenecek.
     BBP İl Başkanı Aytekin Kulmaç, parti binasında yaptığı basın toplantısında, yarın düzenleyecekleri bir dizi etkinlikle merhum Genel Başkan Yazıcıoğlunu anacaklarını kaydetti. Programa BBP Genel Başkanı Mustafa Desticinin de katılacağını ifade eden Kulmaç, Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını anma programını sürekli yapmaktayız. Her geçen günde yokluklarını çok daha ciddi manada aramaktayız dedi.
     Muhsin Yazıcıoğlunun bir siyaset adamı olmaktan öte bir fikir, düşünce ve felsefe adamı olduğunu belirten Kulmaç, şunları söyledi:
     Yazıcıoğlu bir siyasi parti genel başkanı olmaktan ötede yüzyıllık Türkiye tarihinde bir çığır, bir misyon açan liderdi. Muhsin Yazıcıoğlu sevgisi sadece Türkiye sınırlarında kalmadı. Ortaya koyduğu fikirleri ciddi manada rağbet gören dünya lideri bir insandı. O sadece bizim liderimiz değil bir Türkiye lideriydi.
     Kulmaç, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturma sürecinin devam ettiğini belirtti.
     Kulmaç, anma programına vatandaşları davet etti.
    
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 4. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER