Muğlada yangın söndürme helikopterinin düşmesi

Muğlada yangın söndürme helikopterinin düşmesi -Kazada ölen orman muhafaza memuru Orhan Çelik, Manisada toprağa verildi


MANİSA (A.A) - Muğlanın Köyceğiz ilçesinde yangın söndürme helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden orman muhafaza memuru Orhan Çelikin cenazesi, Manisada defnedildi.
     Orhan Çelikin Türk bayrağına sarılı naaşı, İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından Spil Mahallesindeki baba evine getirildi.
     Burada helallik verilen cenaze daha sonra Hicret Camisine götürüldü. İkindi namazının ardından düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Manisa Orman İşletme Müdürü Yalçın Akın, Fethiye Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu ile siyasi partilerin temsilcileri ve mesai arkadaşları katıldı.
     Çelikin cenazesi kılınan namazın ardından Kırtık Mezarlığında toprağa verildi.
     Muğlanın Köyceğiz ilçesi Eğridere mevkisinde çıkan orman yangınına müdahale eden bir söndürme helikopteri 9 Ağustosta düşmüş, kazada helikopterde bulunan Türk pilot Atıf Ateşok, orman muhafaza memuru Orhan Çelik ile Rus pilotlar Aleksandir Gavrilov, Nikolay Atepalikhin ve Rus personel Sergey Khorokhorin yaşamını yitirmişti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Muğlada yangın söndürme helikopterinin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER