Muğlada nisan ayında deniz keyfi

Muğlada nisan ayında deniz keyfi -Hava sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Muğlanın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girdi


MUĞLA (A.A) - Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesinde 25 dereceyi bulan hava sıcaklığını fırsat bilen vatandaşlar, bahar ayında deniz keyfi yaptı.
     Hava sıcaklığının 25 derece ölçüldüğü Akyakada, tatilciler halk plajında güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Gökova Körfezinin "Cennet köşesi" olarak tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin bir arada görüldüğü Akyakada, sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girerken çocuklar ise sahilde kumlarla oynayarak eğlendi.
     Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Tolga Çınar, arkadaşlarıyla Akyakaya denize girmek için geldiğini belirterek, "Muğlada bugün çok sıcak bir gün yaşanıyor. Arkadaşlarımla denize girmek için geldim. Su sıcaklığı da çok güzel. Muğla gerçekten Türkiyenin cennet köşelerinden biri" dedi.
     Gökova Körfezine dökülen Kadın Azmağı Deresine düzenlenen tekne turlarına katılan vatandaşlar ise tur boyunca su samurundan deniz kaplumbağasına onlarca hayvan türünü ve farklı bitki türleri görme şansını yakaladı.
    
     Muhabir: Durmuş Genç / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Muğlada nisan ayında deniz keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER