Muğlada Kurban Bayramı tedbirleri

Muğlada Kurban Bayramı tedbirleri


MUĞLA (A.A) - Muğla Valiliği, Kurban Bayramı öncesi ve bayram süresince çeşitli kurumlar tarafından alınacak tedbirleri açıkladı.
     Muğla Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince Muğlada alınacak önlemlere ilişkin uyarılar kurumlara iletildi. Valilik, bayramın huzur ve güvenlik içerisinde geçmesi için ilgili kurumları, hükümlerinin uygulanması ve gerekli tedbirleri alması konusunda uyardı.
     İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün sorumluluk bölgelerine huzur planlarını uygulamaya koyacakları ve tedbirleri bayram sonuna kadar sürdüreceği belirtilen açıklamada, trafik ekiplerinin sayısının artırılacağı kaydedildi.
     Açıklamada, Belediye, İl Sağlık Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, AYDEM İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Karayolları Şube Müdürlükleri, Telekom İl Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmadan yerine getirilmesi ve vatandaşların Kurban Bayramını huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmelerinin sağlanacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Muğlada Kurban Bayramı tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER