Muğlada evlilik öncesi eğitim programı düzenlendi

Muğlada evlilik öncesi eğitim programı düzenlendi -Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından İl Jandarma Komutanlığında vatani görevlerini yapan Mehmetçiklere Evlilik Öncesi Eğitim Programı verildi


MUĞLA (A.A) - Muğlada Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından İl Jandarma Komutanlığında vatani görevlerini yapan Mehmetçiklere Evlilik Öncesi Eğitim Programı verildi.
     İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Jandarma Eğitim Hareket Şube Müdürü Binbaşı Erol Ürküt, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve vatani görevini yapan Mehmetçikler katıldı.
     Programın açılışında konuşan Vali Yardımcısı Mestan Yayman, evlenecek fertlerin bilinçli ve sorumlu bir evlilik yaptıkları takdirde toplumdaki birçok sorunun kendiliğinden çözüleceğini söyledi.
     Yayman, evlilik kurumundaki problemlerin en aza indirilmesi açısından verilen eğitimlerin şart olduğunu dile getirdi.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ise konuşmasında aile eğitimi almış bireylerin daha sağlıklı bir aile yapısını oluşturacaklarını belirtti.
     Akkuzu, sağlıklı ailelerden sağlıklı, öz güveni gelişmiş çocukların yetişeceğini ifade ederek, bu sayede güvenli bir toplumun oluşacağını vurguladı.
     Eğitim daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Vedat Tunç, eğiticiler Semra Karaağaçlı, Esra Dilek Kadiroğlu, Hasan Akpınar ve Avukat Rabia Uçar Balabanın verdiği, Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri, Evlilik ve Sağlık ile Hukuk konularındaki sunumları ile devam etti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Muğlada evlilik öncesi eğitim programı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER