Müftülük personeline başarı belgesi

Müftülük personeline başarı belgesi -Hatay Valisi Lekesiz İl Müftülüğü personellerini başarı belgesi ile ödüllendirdi


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İl Müftülüğü personellerini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
     Lekesiz, Tayfur Sökmen Toplantı Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Hatayın çok farklı güzellikleri, özellikleri ve zenginlikleri olan cennet gibi bir il olduğunu söyledi.
     Bu cennet ilin tarihinin ve değerinin bilinmesinin, gelecek kuşaklara da en iyi şekilde aktarılmasının önemli olduğunu ifade eden Lekesiz, şöyle devam etti:
     İlimizin ve ülkemizin her alanda daha üst noktalara taşınabilmesi için tüm kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, odalarımız, ilimizin tüm dinamikleri ile beraber bir çabanın içerisinde. Tüm bunlar yapılırken toplumsal moral ve motivasyonun yüksek olması, toplumun çekirdeği olan aile yapımızın çözülmemesi, gücünü muhafaza etmesi, gençlerimizin yitmemesi daha güçlü bir geleceği kurabilmemiz için çok önemli. Büyüğe saygı, küçüğe sevgi, ahde vefa, güzel ahlak, toplumsal motivasyon gibi tüm bu güzellikleri ilimiz genelinde sohbetlerinizde en iyi şekilde anlatarak, paylaşarak üstün bir görev anlayışı ile vatandaşımıza hizmet sunuyorsunuz
     İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu da, Vali Lekesizden aldıkları belgelerin kendileri için manevi değerinin oldukça önemli olduğunu kaydetti.
     Konuşmaların ardından Vali Lekesiz, İl Müftüsü Sinanoğluna ve 36 müftülük personeline belgelerini dağıttı.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı. Ali Güreli
<< Önceki Haber Müftülük personeline başarı belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER