Mudanya Devlet Hastanesinin çalışmaları devam ediyor

Mudanya Devlet Hastanesinin çalışmaları devam ediyor


BURSA (A.A) - Mudanyanın tepedevrent mevkisinde yapılmakta olan Mudanya Devlet Hastanesinin yüzde 70 oranında tamamlandığı bildirildi.
     Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından temeli atılan, 98 dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan, 13 milyon liraya mal olacak 100 yataklı Mudanya Devlet Hastanesinin bina iç ince işlerinin yüzde 30, kaba inşaatınında yüzde 70 tamamlanmış durumda olduğu bildirildi.
     Hastane Müdürü Sabri Akay, yaptığı açıklamada, Mudanya Devlet Hastanesinin ihtiyaca cevap veremediğini ve aşırı yığılmalara neden olduğunu belirterek, Mevcut hastanemiz, yapı kalitesi bakımdan ve ekonomik ömrünü tamamlamış vaziyettedir. Tepedevrent mevkine yapılan 100 yataklı hastanemiz her bakımdan kullanıma ihtiyaca cevap verecek şekilde inşa ediliyor dedi.
     Müteahhit Firmanın Şantiye Şefi Murat Aydın, hastanenin inşaatına 2012 Mart ayında başlandığını ve 2 ay sürede kaba inşaatın bitip ince işlere devam ettiklerini belirtti.
     Yapımı devam eden hastanenin, zemin üzerine 3 katlı ve 100 yatak kapasiteli planlandığını söyleyen Aydın, İnşaatımız deprem yönetmeliğine uygun olarak yapıldı. Hedefimiz hastanemizi 2013 Ekim ayına kadar tamamlayarak teslim etmek, bu süreçte 100 çalışanımızla birlikte bütün gayretimizle devam ediyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Bilik / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Mudanya Devlet Hastanesinin çalışmaları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER