MŞÜde tasavvuf müziği konseri verildi

MŞÜde tasavvuf müziği konseri verildi


MUŞ (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu, Muş Alpaslan Üniversitesinde (MŞÜ) konser verdi.
     MŞÜ Rektörlüğü Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonunda düzenlenen konser, büyük ilgi gördü.
     Konseri, MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, rektör yardımcıları, kurum amirleri ile üniversitenin idari ve akademik personelleri izledi.
     Topluluk yaklaşık 2 saat süren konserde, seslendirdiği eserlerle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
     Konser sonrası konuşan MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, düzenledikleri konserle üniversite personelini, yaşadıkları eğitim yoğunluğundan az da olsa uzaklaştırmayı amaçladıklarını söyledi.
     İnanç, Başarılı organizasyonlarımız bundan sonra da devam edecek. Mart ayından itibaren Çarşıyla Türkiye Buluşmaları adı altında, Türkiyenin önemli isimlerini öğrencilerimizle, personellerimizle ve Muş halkıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Bu tür uygulamalarla hem kaynaşma hem de personelimizin moral ve motivasyonu artırmayı hedefliyoruz dedi.
     BEÜ Rektörü Prof. Dr. Doğru ise, düzenlenen konserin seyredilme ve dinlenmeye değer bir etkinlik olduğunu belirtti.
     Doğru, Üniversite bu tür etkinlikleri gerçekleştirerek, sadece kendi personeline değil, kente de önemli katkı sağlıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber MŞÜde tasavvuf müziği konseri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER