MŞÜde, Bahar Yarı Yılı Akademik Genel

MŞÜde, Bahar Yarı Yılı Akademik Genel Kurulu yapıldı


MUŞ (A.A) - Muş Alparslan Üniversitesinde 2011-2012 Bahar Yarı Yılı Akademik Genel Kurulu gerçekleşti.
     Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç, üniversitenin açılışından bu yana geçen 4 yılda özveriyle çalışan herkese teşekkür etti.
     Sorunsuz ve başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını ifade eden Rektör İnanç, üniversitenin her alanda gittikçe büyüdüğünü, bu nedenle daha titiz ve daha özverili çalışmalara ihtiyaç olduğunu dile getirdi.
     Gelecek dönem öğrenci sayısının 8 bini bulacağını, dolayısıyla herkesin kendini yeni duruma göre hazırlaması gerektiğini belirten Rektör İnanç, üniversite yönetimi olarak sadece öğrencinin eğitimine değil, aynı zamanda akademik kadronun eğitimine de önem verdiklerini kaydetti.
     İnanç, şöyle konuştu:
     Akademik kadrolardaki arkadaşların bireysel çalışma gerçekleştirmelerine elimizden geldiğince destek oluyoruz. Öğretim görevlisi, okutman ve uzman kadrosundaki arkadaşlarımızı dahi yüksek lisans ve doktora çalışması yapmaya teşvik ediyoruz. Buradaki amacımız her bir arkadaşımızın akademik yönünü kuvvetlendirmek, onların çağın gelişmelerini takip etmelerini sağlamak ve öğrencilerimize bu gelişmeleri en yetkin bir şekilde aktarabilmek.
     Toplantıya Rektör yardımcıları Prof. Dr. Osman Özcan, Prof. Dr. Ekrem Atalan ve çok sayıda akademisyen katıldı.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber MŞÜde, Bahar Yarı Yılı Akademik Genel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER