Motosiklet kazalarını önlemek için kısa filmli

Motosiklet kazalarını önlemek için kısa filmli uyarı -Tarsus Kaymakamlığı motosiklet kazalarına dikkat çekmek için kısa film hazırladı


MERSİN (A.A) - Tarsus Kaymakamlığı motosiklet kazalarına dikkat çekmek için kısa film hazırladı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakam Orhan Şefik Güldibinin senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı kısa filmde "Çaycı Hüseyin" olarak bilinen tiyatro ve dizi oyuncusu Alpaslan Özmol rol aldı.
     4-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Karayolu Trafik Haftası sebebiyle motorsiklet kazalarının önlenmesi için "Kaskı koluna takma, kafana tak" sloganıyla eğitici kamu spotu çekerek, bu duruma dikkat çekmek istediklerini ifade eden Kaymakam Güldibi, sanat dünyasının sevilen ismi Alpaslan Özmolun da filmlerinde yer almasından mutluluk duyduklarını söyledi.
     Güldibi, motorsiklet kazalarının önlenebilmesi ve can kaybının önüne geçme noktasında kask takmanın önemine değinmek istediklerini ifade ederek "Sanatçımız Alpaslan Özmola, toplum yararına çekilen kamu spotunda rol aldığı için çok teşekkür ediyoruz. Mayıs ayı içerisinde bilbordlarda çektiğimiz kamu spotunda çekilen fotoğraf kareleri yer alacak. Ayrıca sosyal medya üzerinden çektiğimiz filmin videosu yüklenecek. Güney TVnin ve Tarsus Gazeteciler Cemiyetinin desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
     Alpaslan Özmol ise toplum yararına olan tüm çalışmalarda yer almaya özen gösterdiğini kaydetti.
     Özmolun yer aldığı kısa filmde "Motorsiklet sürücüleri kaskı koluna takma, kafana tak. Dikkatli olun. Adamı hasta etmeyin" repliği yer alıyor.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Motosiklet kazalarını önlemek için kısa filmli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER