Mobilya aynasında televizyon keyfi

Mobilya aynasında televizyon keyfi -İnegölde düzenlenen MODEF EXPO Fuarında satışa sunulan ve yurt dışına da ihracı yapılan aynasına LED televizyon monteli mobilyalar, ilgi görüyor


BURSA (A.A) - Şaban Kılıçcı - İnegölde düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon 2012 Fuarında (MODEF EXPO) satışa sunulan ve yurt dışına da ihracı yapılan aynasına LED televizyon monteli mobilyalar, ilgi görüyor.
     Yurt dışı pazarına yönelik gerçekleştirilen fuarda bir mobilya firmasının satışa sunduğu aynasında yansıtma şeklinde LED televizyon monte edilen mobilyalar, fuarı gezenlerin ilgisini çekiyor. Özellikle Arap ülkelerinin talep gösterdiği ve şu ana kadar 500den fazla satıldığı belirtilen mobilyada, uzaktan kumanda ile açılıp kapanan televizyon, kapandığı zaman ayna, açıldığı zaman ise televizyon görevi yapıyor.
     Ürünü satışa sunan firmanın genel müdürü Süleyman Zahal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarda yeni ürünlerinin lansmanını yaptıklarını belirterek, Bu ürünümüzde aynanın arkasından televizyon kullandık. Çok güzel oldu. Çok ciddi talep oldu. Aynanın arkasından LED televizyon karşınıza çıkıyor. Çok güzel bir şekilde ışıklarını yansıtıyor. Televizyon kapandığı zaman ayna oluyor. Bu ürünümüz yatak odasında şifonyer aynasında, yemek odasında da konsol aynasında kullandık. Özellikle Arap ülkelerinden Iraktan, Libyadan, Azerbaycandan çok ciddi talepler var. Yurt içinden de çok ciddi talepler var. Bu üründen çok ciddi siparişler aldık. Bu ürünü 6 bin 500 liraya takımla birlikte satıyoruz diye konuştu.
     Zahal, 500 üzerinde sipariş aldıklarını belirterek, Bu ürünün 1 seneden beri Ar-Gesi ile uğraşıyoruz. Ar-Gesini yaptık, müşterilerimiz beğendi. Daha önce yine müşterilerimize sunduk. Ondan sonra fuara koymaya karar verdik. Bu ürün bizim için 1 yıllık bir çalışmanın ürünü oldu. Biz bunu Türkiyede mobilyada ilk uygulayanlarız. Zaten ilk olduğu için bu kadar ilgi gördü. Biz bunu yatak ve yemek odasında ilk uygulayan firmayız. Bu ürünle ilgili şu ana kadar 500ün üzerinde siparişimiz var. Fuarın son günü 700-750 sipariş bekliyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Mobilya aynasında televizyon keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER