Mısır yüklü tırdan 170 kilogram esrar

Mısır yüklü tırdan 170 kilogram esrar çıktı -Silifkede mısır yüklü tırın kasasında 170 kilogram esrar ele geçirildi -Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesinde, mısır yüklü tırın kasasında 170 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
     Silifke Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Mardinden uyuşturucu sevkıyatı yapacağı bilgisini aldıkları bir şebekeye yönelik Mardin polisi ile ortak çalışma başlattı. Yapılan çalışmada şebekenin bir tırla İzmire uyuşturucu götüreceği belirlendi. Plakası tespit edilen tır, Silifke Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince ilçede durduruldu. Mısır yüklü tırın sürücüsü ile 3 kişi gözaltına alındı.
     Tırda arama yapan polis, aracın kasasındaki mısırları boşalttırdı. Narkotik dedektör köpeğinin de kullanıldığı aramada mısırların içerisine yerleştirilmiş 170 kilogram esrar ele geçirildi.
     Gözaltına alınan 4 zanlı, Silifke Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.
     Öte yandan tır kasasındaki mısırların boşaltılması ve uyuşturucunun bulunması polis kamerasına da yansıdı.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Mısır yüklü tırdan 170 kilogram esrar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER