Miraç Kandili mesajları

Miraç Kandili mesajları


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olan Miraç Kandilinin mucizelerin en büyüğü olduğunu belirtti.
     Başer, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:
     Miraç, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz, Allahın sevgili Resulünden başka hiç kimseye sunmadığı ilahi bir ihsandır. Gönüllerimize feyiz ve bereket bahşeden Miraç kandilini tekrar idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Miraç Kandilini sevinçle karşılarken, kandilin ülkemize, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
     Kandillerin, kardeşlik ikliminin, dayanışma ruhunun, milletçe yaşama, duygu birliğini en üst düzeyde tazeleme günleri olduğunu anlatan Başer, birlik, beraberlik ruhunu, bu duygu birliğini güçlendirerek geleceğe taşınması takdirde, aydınlık yarınlara mutlaka ulaşılacağını anlattı.
     AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz ise Miraçın mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olduğunu vurgulayarak, Manevi duygularımızı canlandıran, iç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan kutsal gün ve geceler, bizlere, bireysel ve toplumsal olarak iman, ibadet ve ahlak bakımından kendimizi yenileme, geleceğimizi Allahın rızası doğrultusunda planlama ve ümitlerimizi tazeleme fırsatları sunuyor dedi.
    
     Muhabir: Ömer Sarı
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Miraç Kandili mesajları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER