Milli satranç sporcusundan MUTSOya ziyaret

Milli satranç sporcusundan MUTSOya ziyaret


MUĞLA (A.A) - Antalyada düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında bin 300 sporcu arasında elde ettiği başarıyla milli takım havuzuna girmeyi başaran Muğla Belediye Spor Satranç Takımı sporcusu Bilgesu Şeker, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuşu ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakuş, Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren spor ve sanat faaliyetleri ile ilgilenmesi beni mutlu ediyor. Bilgesu, kazandığı bu zaferle bizi gururlandırdı. Daha önce de Türkiye şampiyonasında derece elde eden minik okçuları ağırlamıştım. Muğladan başarılar elde eden çocuklarımızın çıkması beni gururlandırıyor. Bilgesuya yaşamında daha nice zaferler kazanması dileğiyle başarılar diliyorum dedi.
     Milli sporcunun antrenörü Cumhur Babaoğlu ise 5 yıldır antrenörlük yaptığını ve 4 yıldır Bilgesu ile çalıştığını belirterek, Anasınıfında satranç ile tanışan Bilgesu, 4 yıllık sürecin sonunda bu yıl düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında 8 yaş kızlar kategorisinde milli takımda yarışması için seçilen 10 sporcudan biri olma başarısını gösterdi. Bilgesunun girdiği tüm turnuvalarda yaşıtlarına, hatta yaşıtlarının üzerindeki sporculara karşı üstünlüğü var diye konuştu
     Ziyaret sonunda Karakuş, milli sporcu Bilgesu Şekere hediye verdi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Milli satranç sporcusundan MUTSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER