Milletvekili Yılmaz, Çobanlar ilçesini ziyaret etti

Milletvekili Yılmaz, Çobanlar ilçesini ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Çobanlar ilçesindeki parti teşkilatını ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.
     Ziyarette konuşan Milletvekili Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) faaliyetlerinden arta kalan bütün zamanını Afyonkarahisarda geçirdiğini, ilçe, belde ve köyleri ziyaret ettiğini ifade etti. Gittiği yerlerde vatandaşların sorunlarını dinlediğini ve ortak çözüm aramada yardımcı olmaya çalıştığını aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:
     "Vatandaşlarımızın, sadece seçimlerde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Bu hafta Çobanlar ilçemizdeyiz. MHP Çobanlar İlçe Başkanımız Beytullah Kesek ve yönetim kurulu üyeleriyle teşkilat binamızda bir araya geldik. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci ve yaklaşan yerel seçimler hakkında yapılması gerekenleri konuştuk, dertleştik. Bu ziyaretlerimiz artarak devam edecek ve MHPnin farkını herkese gösterme fırsatını yakalamış olacağız."
     MHP Çobanlar İlçe Başkanı Kesek ise Yılmazın kendilerini sürekli ziyaret ederek sorunlarını dinlediğini, kendisine teşekkür ettiğini söyledi.
     Kesek, yerel seçimlerde gayretli bir çalışma ortaya koyacaklarını, Çobanlarda MHPli bir belediye başkanı seçeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Milletvekili Yılmaz, Çobanlar ilçesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER