Milletvekili Özbekin ziyaretleri

Milletvekili Özbekin ziyaretleri


BAYBURT (A.A) - AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Sağlık İl Müdürü Zülkarni Özbeki makamında ziyaret etti.
     Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan ve teşkilat yöneticileriyle gerçekleştirdiği ziyarette, Özbekten brifing aldı.
     Özbek, Bayburtun sağlık yönünden 2002 yılı öncesi ve sonrası kıyaslandığını nereden nereye geldiklerinin görüleceğini belirterek, Sağlık Müdürümüzün de verdiği brifing verilerine dayanarak sağlık hizmetlerinde hak ettiğimiz yerde bulunmaktayız. Bayburt halkı bunların daha fazlasına layıktır dedi.
     Ardından Ağız Diş Sağlığı Merkezini ziyaret eden Özbek ve beraberindekiler, Başhekim Mahmut Memişten brifing alarak hastanede incelemelerde bulundular.
     Özbek, merkezde gördüğü tablo karşısında gerçekten gururlandığını ifade ederek, 2002 öncesi 2 diş polikliniği ile hizmet verirken bugün ayrı bir hastanede, kendi binasında, daha kaliteli ve saat 23:00e kadar hizmet veren bir kurum haline geldi. Bu yatırımın gerçekleşmesinde başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağa, emeği geçen herkese Bayburt halkı adına teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Milletvekili Özbekin ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER