MHP Tokat İl Başkanı Polat:

MHP Tokat İl Başkanı Polat: 12 ilçenin 12sine de talibiz


TOKAT (A.A) - MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, yerel seçimlerde 12 ilçeye de talip olduklarını söyledi.
     Polat, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 2014 yılında yapılacak yerel seçimler için çalışmalarının devam ettiğini, adaylarının belli olduğunu belirtti.
     Tokat Belediyesini ve 12 ilçe belediyesini kazanmak için yola çıktıklarını ifade eden Polat, Milliyetçi Hareket Partisinin belediyesi olan ilçelerimizde nasıl vatandaşlarımız hizmetin en üst düzeyinden yararlanıyorsa diğer ilçeleri de yararlandırmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızı artık Tokatlılar biliyor. Vatandaşın sandıkta gereğini yapacağına eminiz diye konuştu.
     Polat, MHPnin 7 ilçe belediye başkanından bir veya ikisinin yerel seçimlerde aday olmayabileceğini dile getirerek, şöyle konuştu:
     MHPli 5 ilçemizin belediye başkanının aday olacağı çok net. Belediyesi bizde olmayan 2 ilçemizin de adayı netleşti. Teşkilatın bazı hassasiyetleri var. Zamanlama hatası yapmamak adına adayları açıklamayı biraz erteliyoruz. Tokatta da bu süreçte değerli arkadaşlarımız var onlarla görüşüyoruz. 12 ilçenin 12sine de talibiz. Genel başkanımızı iki gün Tokatta ağırlayarak güzel bir etkinlikle adaylarımızı açıklatmayı düşünüyoruz. Bir aksilik çıkmazsa belediye başkan adaylarımızın elini Sayın Devlet Bahçeli kaldıracaktır.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber MHP Tokat İl Başkanı Polat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER