MHP Safranbolu İlçe Başkanı Savaş:

MHP Safranbolu İlçe Başkanı Savaş: -İlçede hem pahalı hem de zehirli su içiyoruz


KARABÜK (A.A) - MHP Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş, İlçede hem pahalı, hem de zehirli su içiyoruz dedi.
     Savaş, düzenlediği basın toplantısında, ilçe merkezindeki çocuk parklarının ve sağlık ocaklarının yanına, GSM şirketlerine ait baz istasyonlarının kurulduğunu öne sürerek, bu istasyonların suları zehirlediğini iddia etti.
     Baz istasyonlarının insan sağlığına son derece zararlı kanserojen maddeler içerdiğini ifade eden Savaş, Kurulan baz istasyonlarını birde belediye logosu altına saklamaya çalışıyorlar. Safranbolu halkının sağlığı kiralık değil. Bu duruma herkesin tepki göstermesi lazım diye konuştu.
     İlçe halkının bölgedeki kentlere göre en pahalı suyu içtiğini de iddia eden Savaş, ilçede suya yüzde 20 zam yapıldığını belirtti.
     Savaş, çevre belediyelere bakıldığında, en pahalı su parasını Safranbolunun ödediğini öne sürerek, Suyun tonu Bartında 225 kuruş, Karabükte 174 kuruş, Safranboluda 277 kuruş. Bunun yeniden değerlendirilmesi gerekiyor. Su Arıtma tesisi yapıldı. Çeşmemden çamur akıyor. Zararlı olduğu halde, hala aspes borularda su içiyoruz. İlçede hem pahalı, hem de zehirli su içiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber MHP Safranbolu İlçe Başkanı Savaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER