MHP Konya İl Başkanı Taşcı:

MHP Konya İl Başkanı Taşcı: Başbuğumuzu ve Türkiyenin temel meseleleri hakkındaki haklı çıkan öngörülerini, eserlerini ve çağları aşan fikirlerini, 3 Nisan akşamı Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonunda yad edeceğiz (Fo


KONYA (A.A) - MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, Alparslan Türkeşi 3 Nisanda Mevlana Kültür Merkezinde düzenleyecekleri Başbuğa Vefa isimli programla anacaklarını söyledi.
     Taşcı, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, programa Alparslan Türkeşin oğlu Yıldırım Tuğrul Türkeşin de katılacağını belirtti.
     Programa, tüm Konyalıları davet eden Taşcı, Çin Seddinden Adriyatike kadar kudretli bir millet gerçeği için var gücüyle uğraşan Başbuğumuzu ve Türkiyenin temel meseleleri hakkındaki haklı çıkan öngörülerini, eserlerini ve çağları aşan fikirlerini 3 Nisan akşamı Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonunda yad edeceğiz dedi.
     Taşcı, 21 Martta Diyarbakır meydanlarında Türk Bayrağının hiçe sayılan davranışlar sergilendiğini ifade etti.
     Buna karşı tüm vatandaşlardan ev, iş yeri ve arabalarını Türk bayraklarıyla donatmalarını isteyen Taşcı, Yüce Rabbimizin izniyle hiç kimse namusumuz olan bayrağımızı aşağılayamaz. Sevgili hemşehrilerimiz, bölücü zihniyetlerin kirli oyunlarına ve tuzaklarına karşı şanlı bayrağımızın var olması ve nazlı nazlı dalgalanmasını sağlamak için siz de evinize bir bayrak asarak bayrağımıza sahip çıkın diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber MHP Konya İl Başkanı Taşcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER