MHP Isparta İl Başkanlığına icra takibi

MHP Isparta İl Başkanlığına icra takibi -Isparta Belediyesi tarafından 2 yıllık kira borcunu ödemediği gerekçesiyle MHP İl Başkanlığı hakkında icra takibi başlatıldı


ISPARTA (A.A) - Isparta Belediyesi tarafından MHP İl Başkanlığı hakkında kira borcunu ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.
     Isparta Belediyesi Gelir Müdürlüğü, Kutlubey Mahallesi Kaymakkapı Meydanında mülkü belediyeye ait iş hanında kiracı olan MHP İl Başkanlığına 2 yıllık kira bedeli 112 bin liranın ödenmesi için ödeme tebliği gönderdi. Tebliğe rağmen ödemenin gerçekleşmemesi üzerine Isparta Belediyesi tarafından partiye icra ve tahliye tebligatı yapıldı.
     MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, icra tebligatının kendilerine ulaştığını söyledi. Söz konusu borcun ödenmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını anlatan Yalçın, borcu en kısa sürede ödeyeceklerini kaydetti.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydının da MHP üyesi olduğunu hatırlatan Yalçın, borcun partiye olduğu kadar Günaydına da ait olduğunu ifade etti. Yalçın, "Belediye, ayrım yapmadan kamu alacaklarının tahsili konusunda hassasiyetle çalışıyor. Belediye Başkanı MHPli olmasına rağmen MHP için de aynı işlemler yapılmaktadır" dedi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP Isparta İl Başkanlığına icra takibi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER