MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş, Aydında

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş, Aydında "Biz MHP olarak kesinlikle kargaşadan yana değiliz. Biz milletimize ve devletimize de her zaman olduğu gibi, yine sahip çıkmaya devam edeceğiz"


AYDIN (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Biz MHP olarak kesinlikle kargaşadan yana değiliz. Biz milletimize ve devletimize de her zaman olduğu gibi yine sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.
     Buharkent Belediyesini ziyaret eden Tuğrul Türkeşi ilçe girişinde MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, İl Başkanı Fevzi Köse, Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, çevre ilçelerin teşkilat ve belediye başkanları karşıladı.
     Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vuraldan çalışmaları hakkında bilgi alan Türkeş, Türkiyede MHPli belediyelerin çok büyük işler başardığını söyledi.
     Türkeş, "Bakınız Ege Bölgesinde Nazilli Belediyesi, Buharkent Belediyesi, Atça Belediyesi, Manisa Belediyesinin çalışmaları ve ileriye dönük yatırımları gözler önünde. Bu MHPli belediyelerimiz kendi imkanlarını kullanarak, akılcı bir şekilde işin üstesinden geliyorlar. Anlatmaya gerek yok, her şey gözler önünde. Halkımız da bunu zaten biliyor" diye konuştu.
     MHPnin düzenlediği mitinglerde sloganların rastgele seçilmediğini anlatan Türkeş, Bursa mitingindeki "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganının ise mitinge katılanlar tarafından iki gün öncesindeki Diyarbakır olayları nedeniyle ortaya çıkarıldığını ifade etti.
     Türkeş, "Biz MHP olarak kesinlikle kargaşadan yana değiliz. Biz milletimize ve devletimize de her zaman olduğu gibi yine sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.
     Tuğrul Türkeş, daha sonra Köşk ilçesinde babası merhum Alparslan Türkeşin arkadaşı Hacı Ahmet Koçu evinde ziyaret etti.
    
     Muhabir: Bahattin Albayrak /Suat Deniz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş, Aydında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER