MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: "Türkiyede işsizlik sorununun çözülmesi ve istihdamın artırılması için akıllı, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyümenin gerçekleştirilmesi gerekir"


DENİZLİ (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, "Türkiyede işsizlik sorununun çözülmesi ve istihdamın artırılması için akıllı, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyümenin gerçekleştirilmesi gerekir" dedi.
     Ayhan, Ülkücü İşçiler Derneği Denizli Şubesini ziyaret etti. Şube başkanı Mehmet Salih İrdem ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Ayhan, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
     Ziyarette konuşan Ayhan, halkın cebindeki paranın artmadığını aksine azaldığını belirterek, Türkiyede işsizlik sorununun çözülmesi ve istihdamın artırılması için akıllı, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyümenin gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydetti.
     Ayhen, "Bugün esnaf perişandır, çiftçi umutsuzdur, memur sıkıntı içindedir. İşçi ve emekliler geçim derdi içindedirler. Bugün vatandaşımızın pazardan alabileceği sebze ve meyve bir önceki yıla göre azalmıştır. Cefakar babalar artık akşam evlerine daha az ekmek götürebileceklerdir. Yorulmak bilmeyen analarımız artık, mutfakta daha dikkatli olmak zorundadırlar. Emekçinin bu durumda olmasının tek nedeni, hükümetin zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan ekonomi politikalarıdır" diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer-Mustafa Dermencioğlu / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER