MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan: "Türkiyenin MHPye her zamankinden daha fazla ihtiyacı var"


OSMANİYE (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Türkiyenin MHPye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu söyledi.
     Adan, Kadirli ilçesinde, MHP İlçe Başkanlığını ziyaretinde düzenlediği basın toplantısında, vatandaşları 25 Mayısta Adanada yapılacak "Vatan Mitingi"ne davet etti.
     Türkiyenin bulunduğu coğrafyada önemli bir güç olmasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin etkili olduğunu ifade eden Adan, şu ifadelerde bulundu:
     "Demokrasiye inanan meşru zeminde mücadele vermeye kararlı bir hareket olarak Türkiyenin her tarafındayız. Bugünkü gidişatla ilgili şikayetimizi iletmek için yollara düştük. Türkiyenin MHPye her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Eşkıya başı siyasi bir iradeye dönüştürüldü. Türkiye, Balgattaki Dışişleri Bakanlığı ve İmralı olmak üzere iki başlı bir diplomasiye kavuşturuldu. Bu coğrafyada önemli bir güç olarak kabul ettiğimiz Türkiyeyi ve değer verdiğimiz Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmayın. Bizim devlete ve askerimize ihtiyacımız var. Türkiyeye çok zarar verdiğine inandığımız bu endişelerimizi Türk milletiyle paylaşmak üzere miting kararı aldık."
     Adan, mitinglerinin devam edeceğini dile getirerek, "Demokrasiye inanan bir siyasi parti olarak uyarılarımızı sürdüreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Cenab-ı Allahın bize bir lütfudur" diye konuştu.
    
     Muhabir: Menderes Özat / İbrahim Erikan
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER