MHP Balıkesir Milletvekili Bulut:

MHP Balıkesir Milletvekili Bulut: -Türk milletinin sesi ve yegane temsilcisi olan MHP, milletten aldığı güçle vatanın varlığını, milletin birliğini, bayrağın ve dilin tekliğini her ne şart altında olursa olsun savunmaya devam edec


ÇANAKKALE (A.A) - MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Türk milletinin sesi ve yegane temsilcisi olan MHP, milletten aldığı güçle vatanın varlığını, milletin birliğini, bayrağın ve dilin tekliğini her ne şart altında olursa olsun savunmaya devam edecektir dedi.
     Bulut, Ayvacıkın Küçükkuyu beldesine gelerek, partisinin belde başkanı İsmail Diriki ziyaret etti.
     Küçükkuyuyu çok sevdiğini, hep Balıkesirin bir parçası olarak gördüğünü belirten Bulut, Küçükkuyunun derdi benim derdimdir. Hangi sorunu olursa olsun elimden geleni her zaman yapmaya hazırım. Biz siyaseti insanlara hizmet, insana hizmeti de ibadet sayan bir anlayışın sahibiyiz dedi.
     Bulut, Büyükşehir Kanunu konusunda Mecliste direniş gösterdiklerini ifade ederek, Eğitimi dahi belediyelere bırakma teklifinin üniter yapımızı nasıl tehlikeye sokacağını halkımızın bilmesini istiyorum. Bu konuda AK Parti ile CHP rol paylaşımı yapmış durumda. Türk milletinin sesi ve yegane temsilcisi olan MHP, milletten aldığı güçle vatanın varlığını, milletin birliğini, bayrağın ve dilin tekliğini her ne şart altında olursa olsun savunmaya devam edecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Hanife Erdinç / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber MHP Balıkesir Milletvekili Bulut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER