MHP Antalya Teşkilatı Türkeşi andı

MHP Antalya Teşkilatı Türkeşi andı -İl Başkanı Çetin: -Alparslan Türkeş, hakkın rahmetine kavuştuğu son ana kadar davasına, yani Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir


ANTALYA (A.A) - MHP İl Başkanı Osman Çetin, Alparslan Türkeş, hakkın rahmetine kavuştuğu son ana kadar davasına, yani Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir dedi.
     Alparslan Türkeş, ölümünün 16ncı yıl dönümünde Antalyada anıldı. MHP Antalya İl Başkanlığında düzenlenen anma toplantısının ardından konuşan İl Başkanı Çetin, rahmetli Türkeşin tarihte örneklerine pek sık rastlanmayan müstesna şahsiyetlerden biri olduğunu söyledi.
     Alparslan Türkeşin Türk dünyasının Başbuğu unvanını, meziyetleri ve yerine getirdiği hizmetler açısından bakıldığında en çok hak eden insanlardan olduğunu belirten Çetin, Alparslan Türkeş, hakkın rahmetine kavuştuğu son ana kadar davasına, yani Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir diye konuştu.
     Başbuğun hayatının Türk milliyetçiliğinin yüzyılı aşkın dönemi ile tamamen özdeşleştiğini ve iç içe geçtiğini kaydeden Çetin, şöyle devam etti:
     Bilge lider ya da tarihi şahsiyet kavramı, her şahsiyet gibi kendi milletinden ve içinde yaşadığı çağdan bir şeyler alan ama diğerlerinden farklı olarak milletinin gelişimine çağının akışına bir şeyler katan, kısaca tarihe damgasının vuran insanları anlatan kavramdır. Büyük davalar tehlikeler ve zorluklara cesaretle göğüs geren ömrü boyunca yılmamış inançlı ve azimli insanların liderliği altında başlamış ve başarılmıştır. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi, dimdik ve güçlü şekilde ayakta durmakta, Türk milletinin yegane ümidi haline gelmiş bulunmaktadır. Başbuğ Alparslan Türkeşe vefatının 16ncı yılı vesilesiyle bir kez daha Allahtan rahmet niyaz ediyor, Türk İslam alemine, Türk milliyetçilerine ve ülkücü harekete baş sağlığı diliyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MHP Antalya Teşkilatı Türkeşi andı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER